Национальный парк Пелистер
описание достопримечательности с видео-обзорами (3 видео)

Vidikovec - Pelister National Park
30-05-2020 -- 19:01
Видео: Vidikovec - Pelister National Park
30-05-2020 -- 19:01
Видео: Пелистер - најстариот, но најнеискористениот национален парк во земјава и регионот
15-01-2019 -- 10:53
Видео: 1 Епизода (сезона 2) НП Пелистер - Баба Планина
21-09-2015 -- 01:19